Alvorlighetsgrad:  
  (6/100)

Fjerne Alibaba

123

Jeg opplever Alibaba-annonser. Hvorfor?

Dersom du ser Offer.alibaba.com ads og lignende popup-varsler fra denne nettbaserte shoppingsiden i nettleseren din er muligens datamaskinen din infisert av et adware-program. Du trenger imidlertid ikke å bekymre deg ettersom slike programmer ikke anses for å være ondsinnede. De er kjent som annonsestøttede programmer. Av og til kan de forårsake irriterende og til og med aggresiv aktivitet på datamaskinen din. De kan for eksempel prøve å omdirigere deg til mistenkelige nettsider som prøver å få folk til å avsløre personlig informasjon. I tillegg kan de spore nettaktiviteten din og prøve å innhente informasjon om nettleservanene dine. I de fleste tilfeller er slik data ikke-personlig identifiserbar. Du kan imidlertid aldri vite hvilke parter som får tak i denne informasjonen og hva den kan bli brukt til. Det er ikke oppdaget at Alibaba adware har omdirigert brukere til annet enn relaterte shopping-nettsider, men det er ingen garanti for at andre adware-programmer fungerer på samme måte. Vær oppmerksom på at de kan spres ved hjelp av tvilsomme distribusjonsmetoder som bundling. For å lære mer om denne distribusjonsmetoden og metoder man kan benytte for å unngå det, kan du se neste avsnitt. Du bør dessuten vurdere å fjerne Adware.Alibaba (av og til kalt Alibaba-virus) fra datamaskinen din. 

A picture showing what Alibaba ads can be

Hvordan kan jeg installere Adware.Alibaba på datamaskinen min?

Dersom antivirus- eller antispionvare-programmet ditt nettopp har informert deg om aktivitet fra Adware.Alibaba-viruset på datamaskinen din, bør du tenke over dine nylige aktiviteter på nettet. Hvilke sider har du besøkt i det siste? Hvilke programmer har du installert på datamaskinen din nylig? Dersom du fremdeles ikke vet hva vi snakker om bør du lese mer om de mest populære metodene for å spre adware-programmer, nettleserkaprere og lignende potensielt uønskede programmer.

  • Villedende nettsider. Nettet er fullt av annonser og programmer som omdirigerer folk til ulike nettsider. I de fleste tilfeller er slike nettsider tvilsomme domener som neppe besøkes av folk som ikke omdirigeres dit. Vær oppmerksom på at de fleste av dem ser ut til å være pålitelige domener. I realiteten tilhører de imidlertid mistenkelige selskaper. De har normalt villedende innhold, så du bør være veldig oppmerksom før du installerer programmer som promoteres der. Når du prøver å installere et program fra ukjente utviklere bør du først lese hva som står i personvernerklæringen og annen informasjon som gis om dem. Du bør dessuten være oppmerksom på popup-annonser som forstyrrer deg ut av det blå.
  • Bundling. Adware, nettleserkaprere og lignende unyttige programmer har aktivt blitt promotert ved hjelp av bundling. Dersom du ønsker å unngå programvarepakker (tvilsomme nettlesertillegg, utvidelser, tilleggsprogrammer og verktøylinjer) bør du velge avansert eller tilpasset installasjon. Etter å ha gjort dette bør du være veldig oppmerksom mens du installerer programmet og velge bort ekstrakomponenter. På denne måten kan du unngå å installere programmer du ikke trenger.

Dersom programmer tilknyttet Alibaba kaprer systemet, legger de til filene sine i alle nettleserne på datamaskinen og begynner å promotere forhåndsbestemte sider. I dette tilfellet prøver de å omdirigere folk til shopping-siden Alibaba. Merk at dette er en legitim nettside som aldri har blitt brukt til å spre malware. Du kan imidlertid synes at disse omdirigeringene er veldig irriterende ettersom de kan forstyrre nettleseraktiviteten din. Dersom du ønsker å forhindre at Alibaba-annonser dukker opp kan du gå til neste side og se hvordan du enkelt kan sørge for dette.

Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av antispyware-programmene for å slette Alibaba godtar du vårt personvern og vår bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Sletting av Alibaba Fornøyd-
garanti
Last ned
Sletting av Alibaba
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
SpyHunter er anbefalt for avinstallering av Alibaba. Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet SpyHunter.

Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av SpyHunter.

Dersom du har bestemt deg for å velge en annen anti-spionvare, bør du avinstallere SpyHunter fra datamaskinen din.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus er anbefalt for å avinstallere Alibaba. 

Du bør sjekke at den gratis prøveversjonen fanger opp nåværende versjon av parasitten/viruset
Mer enn 40.000.000 nedlastinger!
Alternativ programvare
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet effektiviteten til Malwarebytes Anti Malware ved sletting av Alibaba-annonser (2015-11-23)
Reimage
Vi har testet effektiviteten til Reimage ved sletting av Alibaba-annonser (2015-11-23)

Veiledning for sletting på andre språkLik oss på Facebook