Hva er ALCXMNTR.EXE? Bør jeg fjerne det?

ALCXMNTR.EXE

Alcxmntr.exe (også kjent som Alcxmonitor) er en kjørbar prosess med lyddrivere Realtek. Denne filen er vanligvis plassert i en undermappe av «C:\WINDOWS\» og har vært kjent som en nødvendig del av sjåførene Realtek. For å unngå problemer med lyd, bør du ikke avslutte denne prosessen. Merk at du kan finne Alcxmntr.exe på datamaskinen selv om du ikke har installert Realtek lyddriver på det fordi dette selskapet har vært å lage innebygde lydbehandling hardware for andre selskaper også. Hvis du føler at Alcxmntr.exe i gangs problemer på datamaskinen, kan du avslutte den. Det er ikke en vesentlig Windows prosess.

FARE!

Enhver malware kan navngis noe, så pass på at Alcxmntr.exe kan også være involvert i fiendtlig aktivitet. Hackere kan beslutte å bruke navnet på denne filen for å skjule sine virus. Hvis du ønsker å sjekke påliteligheten Alcxmntr.exe og sørg for at det ikke er skadelig, bruker RegCure Pro.

Konklusjon - filstatus
trenger diagnose
Råd Hvis PC`n din virker litt svak, eller du er plaget av uønsket reklame og omdirigering til ukjente websider, anbefaler vi på det sterkeste at du scanner den med et anerkjent anti-spywear program. Gjør noen GRATIS scan tester for å sjekke systemet etter uønskede programmer som kanskje er ansvarlig for disse problemene.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av de vedlagte anti-software programmene aksepterer du vår personvern og bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Alternativ programvare
Malwarebytes
Malwarebytes
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-alcxmntr-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign