Hva er ALCXMNTR.EXE? Bør jeg fjerne det?

ALCXMNTR.EXE

Alcxmntr.exe (også kjent som Alcxmonitor) er en kjørbar prosess med lyddrivere Realtek. Denne filen er vanligvis plassert i en undermappe av «C:\WINDOWS\» og har vært kjent som en nødvendig del av sjåførene Realtek. For å unngå problemer med lyd, bør du ikke avslutte denne prosessen. Merk at du kan finne Alcxmntr.exe på datamaskinen selv om du ikke har installert Realtek lyddriver på det fordi dette selskapet har vært å lage innebygde lydbehandling hardware for andre selskaper også. Hvis du føler at Alcxmntr.exe i gangs problemer på datamaskinen, kan du avslutte den. Det er ikke en vesentlig Windows prosess.

FARE!

Enhver malware kan navngis noe, så pass på at Alcxmntr.exe kan også være involvert i fiendtlig aktivitet. Hackere kan beslutte å bruke navnet på denne filen for å skjule sine virus. Hvis du ønsker å sjekke påliteligheten Alcxmntr.exe og sørg for at det ikke er skadelig, bruker RegCure Pro.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-alcxmntr-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign