Hva er ALCMTR.EXE? Bør jeg fjerne det?

ALCMTR.EXE

alcmtr.exe er en legitim prosess, som vanligvis er installert sammen med Realtek lydkort drivere. Denne filen startes automatisk, og det meste fungerer som en lyd hardware overvåking tjeneste. Avslutte alcmtr.exe kan forhindre skikkelig oppdatering av Realtek driverne i fremtiden, så vi anbefaler ikke slutter denne prosessen. Men, er ikke et kjernesystem prosess, slik at du kan avslutte det hvis du tror at du trenger å gjøre det.

FARE!

Vær oppmerksom på at hackere kan bruke alcmtr.exe for å skjule sine egne virus! Enhver malware kan navngis noe, så du bør alltid ta hensyn til slike ting som system treg nedturer og leseren omdirigerer til ukjente nettsteder. Hvis du er i tvil om påliteligheten alcmtr.exe, anbefaler vi å sjekke det med RegCure Pro.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-alcmtr-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign