Hva er ALCMTR.EXE? Bør jeg fjerne det?

ALCMTR.EXE

alcmtr.exe er en legitim prosess, som vanligvis er installert sammen med Realtek lydkort drivere. Denne filen startes automatisk, og det meste fungerer som en lyd hardware overvåking tjeneste. Avslutte alcmtr.exe kan forhindre skikkelig oppdatering av Realtek driverne i fremtiden, så vi anbefaler ikke slutter denne prosessen. Men, er ikke et kjernesystem prosess, slik at du kan avslutte det hvis du tror at du trenger å gjøre det.

FARE!

Vær oppmerksom på at hackere kan bruke alcmtr.exe for å skjule sine egne virus! Enhver malware kan navngis noe, så du bør alltid ta hensyn til slike ting som system treg nedturer og leseren omdirigerer til ukjente nettsteder. Hvis du er i tvil om påliteligheten alcmtr.exe, anbefaler vi å sjekke det med RegCure Pro.

Konklusjon - filstatus
trenger diagnose
Råd Hvis PC`n din virker litt svak, eller du er plaget av uønsket reklame og omdirigering til ukjente websider, anbefaler vi på det sterkeste at du scanner den med et anerkjent anti-spywear program. Gjør noen GRATIS scan tester for å sjekke systemet etter uønskede programmer som kanskje er ansvarlig for disse problemene.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av de vedlagte anti-software programmene aksepterer du vår personvern og bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Alternativ programvare
Malwarebytes
Malwarebytes
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-alcmtr-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign