Hva er ALCMTR.EXE? Bør jeg fjerne det?

ALCMTR.EXE

alcmtr.exe er en legitim prosess, som vanligvis er installert sammen med Realtek lydkort drivere. Denne filen startes automatisk, og det meste fungerer som en lyd hardware overvåking tjeneste. Avslutte alcmtr.exe kan forhindre skikkelig oppdatering av Realtek driverne i fremtiden, så vi anbefaler ikke slutter denne prosessen. Men, er ikke et kjernesystem prosess, slik at du kan avslutte det hvis du tror at du trenger å gjøre det.

FARE!

Vær oppmerksom på at hackere kan bruke alcmtr.exe for å skjule sine egne virus! Enhver malware kan navngis noe, så du bør alltid ta hensyn til slike ting som system treg nedturer og leseren omdirigerer til ukjente nettsteder. Hvis du er i tvil om påliteligheten alcmtr.exe, anbefaler vi å sjekke det med RegCure Pro.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-alcmtr-exe.html
Veiledning for sletting på andre språk

Din mening om ALCMTR.EXE

Filer
Programvare
Sammenlign