Hva er AGRSMMSG.exe?

AGRSMMSG.exe

Agrsmmsg.exe er en legitim fil, som også er kjent som en Soft Assistant fra Agere Systems. Det er alltid installert sammen Agere modemer, så hvis du oppdaget denne filen uten å installere slike og lignende enheter på datamaskinen din, kan det være skadelig. Denne filen er vanligvis plassert i C:\Windows\undermappe og tar ca 88 350 byte med datamaskinens minne. Den starter automatisk på systemets oppstart og kjører i bakgrunnen. Agrsmmsg.exe anses ikke hoved-eller kjernesystem fil, men vi anbefaler ikke å avslutte det fordi dette kan føre til feil på modemet og annen spesifikk programvare.

FARE!

Cyber ​​kriminelle, som utvikler alle slags virus og trojanere, prøver å få dem til å se så ekte som mulig. For å søke dette målet, de navnet deres malwares bruker navnene på reelle og legitime prosesser «. Hvis du lagt merke til at Agrsmmsg.exe filen kjører på datamaskinen din, er det første du bør gjøre å sjekke plasseringen. Hvis det ikke er det C:\Windows\mappe, bør du ikke kaste bort tid og skanne systemet med pålitelig anti-malware verktøy. For å sjekke troverdigheten Agrsmmsg.exe anbefaler vi at du bruker RegCure Pro.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-agrsmmsg-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign