Alvorlighetsgrad:  
  (98/100)

Fjern .Aes_ni_0day-virus (Veiledning for fjerning av virus) - Instruksjoner for gjenoppretting inkludert

av Alice Woods - - | Type: Ransomware

.Aes_ni_0day filtilleggs virus dukker opp som en ny versjon av AES-NI ransomware

.Aes_ni_0day filtilleggs virus er en ny type av AES-NI ransomware. Det er en spesial versjon av viruset som blir kalt NSA EXPLOIT EDITION. Det oppfører seg veldig likt som originalen. Formålet til ransomware er å kryptere databaser, dokumenter, lydklipp, videoer, bilder og andre filer ved hjelp av en tilfeldige AES-256 krypteringsnøkkel, som er kryptert med en RSA-2048 offentlig nøkkel. Løsepengekravet er kalt «!!! READ THIS – IMPORTANT !!!.txt“ Utviklerene av ransomwareinformerer hvordan ofre kan l¨se opp filer som har .Aes_ni_0day filtillegg. Du må kontakte de cyberkriminelle gjennom e-post adresse og vente på instruksjoner på hvordan du kan få den private RSS nøkkelen for å gjenopprette data. De cyberkriminelle vil be deg om å overføre en bestemt mengde med Bitcoins. Men i stedet for å betale løsepengene, ofrene burde fokusere på .Aes_ni_0day fjerning. Det er ikke sikkert at kjeltringene vil gi deg en sikker og fungerende dekryptingsnøkkel. Dessuten kan det hende at de vil be deg om mer penger det kan også hende at de truer med å slette alle filene. Ransomware er et utpressingsprogram som må¨fjernes fra enheten ved hjelp av anerkjente sikkerhetsprogrammer som Reimage.

Løsepenge krav av .Aes_ni_0day filtilleggs virus

.Aes_ni_0day fil virus angriper datamaskinene ved hjelp av ulike distribusjonsstrategier. Etter omfoøtrasjonen er skadelige filer og komponenter installert i %System Drive%, %AppData% eller %Windows% kataloger. Den endrer Windows registeret for å kjøre viruset på systemoppstart, den setter også ondsinnede koder i legitime windows prosess svchost.exe, og sletter skyggevolumkopier. Men malware har en ganske unik funksjon. Så snart den kommer seg inn på enheten skjekker den om datamaskinen tilhører brukere fra den tidligere sovjetiske unionen eller ikke. Hvis den gjør det vil malware slette seg selv. Hvis den ikke gjør det må ofrene slette .Aes_ni_0day malware selv. Likevel vil ikke ransomware fjerning gi tilgangen tilbake til de krypterte filene; dette trinnet er avgjlrende for å beskytte datamaskinen, data og personlige informasjon fra andre cybertrusler. Når viruset er fjernet fra systemet kan du gjenopprette filene dine fra sikkerhetskopier eller prøve alternative gjenopprettingsmetoder.

Distribusjonsmetoder av ransomware

.Aes_ni_0day filutvidelsesvirus kan infiltrere datamaskiner ved hjelp av ondsinnede e-postvedlegg, utnyttelses sett, nedlastinger og mange andre metoder. Akkurat som mange andre filkrypterende viruser er denne også for det meste distribyert via e-poster. Kjeltringer lager mange e-post eksempler hvor de informerer om ulike problemer og nødvendighet for å åpne en vedlagt fil. Denne filen ser ut som et sikkert Microsoft office eller PDF dokument; men de kan tukle med VBSript, java script eller kjørbare filer. Så med en gang brukeren klikker på det indsinnede vedlegget, .Aes_ni_0day ransomware vil snike seg inn på datamaskinen og starte de skadelige oppgavene. Dessuten kan denne krypteringsprogramvare late som at det er et legitim programvare, viktig oppdateringer eller filer som du kan laste ned fra ulike nettkilder, for eksempel torrents, P2P nettverk eller fildelings domener. Denne cyberinfeksjonen kan også finne å bruke feil i datasikkerhet og starte angrep ved hjelp av utnyttlse kit. Nye rykter mistenker at malware kan bruke Shadow Brokes utnyttelse.

Instruksjoner for .Aes_ni_0day fjerning

For å kunne fjerne .Aes_ni_0day filutvidelsesvirus fra enheten trenger du et anerkjent program for å fjerne skadelige programvarer. Som vi allerede har forklart, skadelige programvarer injiserer ondsinnede koder i legitime systemproiseeser og gjør forandringer i registeret; derfor er manuell fjerning nesten umulig uten å skade systemet. Kun profesjonelle sikkerhetsprogrammer kan slette skadeligeprogramvarer trygt fra enheten. Vi anbefaler at du fullfører denne oppgaven ved hjelp av Reimage, Malwarebytes Malwarebytes eller SpyHunterCombo Cleaner. Føre du installerer ett av disse verktøyene må du kanskje starte enheten på nytt i sikker modus med nettverk. Dessverre, .Aes_ni_0day fjerningen vil ikke gjenopprette krypterte filer. For å kunne gjøre dette trenger du andre verktøy. Nedenfor vil du finne våre tips og triks som kan bidra til å gjenopprette minst noen av de krypterte filene.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Manuell .Aes_ni_0day fjerningsguide for virus:

Fjern .Aes_ni_0day ved hjelp av Safe Mode with Networking

For å kunne utføre automatisk ransomware fjerning må du starte enheten på nytt i sikker modus med nettverk. Deretter installer, oppdater, og kjøre en full systemskanning med ønsket sikkerhetsprogramvare fler ganger.

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Safe Mode with Networking fra listen Velg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Fjerne .Aes_ni_0day

  Logg inn på den infiserte kontoen og start nettleseren. Last ned Reimage eller et annet legitimt antispionvare-program. Oppdater det før du kjører et fullstendig systemskann og fjerner ondsinnede filer som tilhører ransomware-programmet og fullfør fjerning av .Aes_ni_0day.

Dersom ransomware-programmet blokkerer Safe Mode with Networking, kan du prøve følgende metode.

Fjern .Aes_ni_0day ved hjelp av System Restore

Systemgjenoppretting bidrar også til å deaktivere .Aes_ni_0day filvirus og kjør automatisk fjerning med malware fjerningsprogram.

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Command Prompt fra listen Velg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Gjenopprett systemfilene og innstillingene
  1. Så snart Command Prompt-vinduet dukker opp, angir du cd restore og klikker Enter. Skriv inn 'cd restore' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  2. Skriv inn rstrui.exe og trykk Enter igjen.. Skriv inn 'rstrui.exe' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  3. Når et nytt vindu dukker opp, klikker du Next og velger et gjennopprettingspunkt før infiltreringen av .Aes_ni_0day. Etter å ha gjort dette, klikker du på Next. Når 'System Restore'-vinduet dukker opp, velger du 'Next' Velg gjenopprettingspunktet ditt og klikk 'Next'
  4. Klikk Yes for å starte systemgjenoppretting. Klikk 'Yes' og start systemgjenoppretting
  Så snart du gjenoppretter systemet til en tidligere dato, bør du laste ned og skanne datamaskinen med Reimage og sørge for at fjerning av .Aes_ni_0day er fullført.

Bonus: Gjenopprett dataene dine

Veiledningen som presenteres ovenfor er ment å hjelpe deg med å fjerne .Aes_ni_0day fra datamaskinen din. For å gjenopprette de krypterte filene anbefaler vi at du bruker en detaljert veiledning laget av sikkerhetsekspertene hos viruset.no.

Etter virusfjerning kan du bruke data backup og gjennopprette filene dine fra dem. Hvis du ikke har sikkerhetskopier, vennligst prøve en av disse metodene. Vi kan ikke forsikre deg om at dette vil væree 100% effektivt; unansett du har ingenting å tape!

Hvis filene dine krypteres av .Aes_ni_0day kan du bruke flere ulike metoder for å gjenopprette dem:

Data Recovery Prokan bidra til å gjenopprette filer kryptert av .Aes_ni_0day filutvidelsesvirus automatisk

Med hjelp av Data Recovery Pro, du kan gjenopprette iallfall noen av de krypterte filene. Følg trinnene gitt nedenfor.

 • Last ned Data Recovery Pro;
 • Følg stegene i installasjonsveiledningen til Data Recovery og installer programmet på datamaskinen din;
 • Kjør programmet og skann datamaskinen din etter filer kryptert av .Aes_ni_0day ransomware;
 • Gjenopprett dem.

Windows Previous Versions gir tilgang til de tidligere lagrede versjonene av de krypterte filene

Hvis systemgjenopprettingen var aktivert før .Aes_ni_0day filvirusangrepet, kan du reise tilbake i datatid og kopiere individuelle filer. Derfor er denne metoden bare effektiv og nyttig hvis du trenger å gjenopprette bare noen få filer.

 • Finn en kryptert fil du vil gjenopprette og høyreklikk på den;
 • Velg “Properties” og gå til fanen “Previous versions”;
 • Her sjekker du alle tilgjengelige kopier av filen i “Folder versions”. Velg versjonen du ønsker å gjenopprette og klikk på “Restore”.

Dekrypter for .Aes_ni_0day ransomware er ikke tilgjenlig enda

Til slutt bør du alltid tenke på beskyttelse mot crypto-ransomware. For å beskytte datamaskinen din mot .Aes_ni_0day og annet ransomware bør du benytte en vel ansett anti-spionvare, som Reimage, SpyHunterCombo Cleaner eller Malwarebytes Malwarebytes.

Om forfatteren

Alice Woods
Alice Woods

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Alice Woods
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-aes_ni_0day-file-extension-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk