Alvorlighetsgrad:  
  (8/100)

Advanced PC Fixer virus. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

av Alice Woods - - | Type: System verktøy

Hva du bør vite føre du bruker Advanced PC Fixer?

Det første du trenger å vite er at Advanced PC Fixer IKKE er et virus. Det er et uønsket program (PUP) som blir presentert av sine bakmenn Pcvark Software Pvt. Ltd. som et optimaliseringsverktøy. Programmet kommer fra de samme utviklerne som US System Care og det har to versjoner – en som er betlings versjon og en gratis versjon. Brukern kan installere begge versjonene fra den offisielle nettsiden. Men når dette programmet kommer på datamaskinen, starter den med sine aggressive skannere for å generere penger på sin betalings versjon. Sikkerhetsleverandører har allerede lagt dette verktøyet til sine databaser MSIL/AdvancedPcCare.C, Win32.Application.PC, vark.AW32.Application.Pcvark!c, Program.Unwanted.1724, etc. Dette verktøyet er verken et virus eller ondsinnet. Utviklerne av programvaren bruker sine offisielle nettsider for å fremme dnne optimaliseringen.

Du kan derimot bli veldig skuffet etter å ha installert dette programmet på datamaskinen din, fordi det er bare en annen optimizer som søker etter å tjene penger. Utviklerne av slike programmer har vært aktive med en smart markedsføringsstrategi som får brukerene til å tru at datamaskinene deres er fulle av problemmer. Når du installerer den gratise versjonen av Advanced PC Fixer, du kan se at det fungerer som en skanner som bare oppdager problemmer på datamaskinen. Enkelte databrukere kan være interessert i å kjøpe den betalte versjonen av datamaskin optimizer som hevder å være i stand til å løse alle problemmer som er oppdaget. HVis du ikke har kjøpt dette verktøyet enda, ikke engang tenk på å kjøpe det heller. I stedet for det, initiere Advanced PC Fixer fjerning å bli kvitt uønskede system skanninger.

Denne fikseren skal forbedre datamaskinens hastighet, optimalisere Windows registret og fikse feil; men det kan nok ikke forbedre datamaskinens ytelse og frigjøre mer ledig plass. Størrelsen på registeret kan bli redusert med bare noen få kilobyte, så du vil nok ikke merke noen forskjell. Hvis du trenger optimalisering verktøy, se etter andre alternativer på nettet. Føre du installerer den valgte appen, bør du fjerne Advanced PC Fixer. For å gjøre dette kan du bruke avinstallerings guiden som du kan finne under denne artikkelen. Etter du har brukt det bør du også skanne datamaskin systemmet med et antivirus eller anti-malware verktøy for å sørge for at det er virusfrie. Vi anbefaler å bruke Reimage eller Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner; selvfølgelig du kan brukle hvilke som helst program du ønsker.

Skjermbilde av Advanved PC fixer virus

Er det mulig at datamaskin optimizer ble installert med min kunnskap?

Som vi allerede har sagt, Advanced PC Fixer har en offisiell nettside, og brukerne kan installere en gratis versjon eller kjøpe en versjon derifra. Hvis du har installert dette programmet derifra trenger du ikke å bekymre deg for noenting. Ifølge utviklerne av dette programmet, bruker de ikke gruppering for å fremme dette verktøyet på internett, så det er umulig at dette programmet havner på datamaskinen din uten at du vet det. Advanced PC Fixer kapring kan ikke skje ved et uhell og dette verktøyet kan ikke bli lagt til som et tilleggsporgram på programvarepakken. Hvis du ønsker å få mer informasjon om riktig installasjon av gratise programvarer, bør du slutte å bruke «anbefalt» eller «standard» innstillinger. For å se skjekkhefte med forhånds utvalgte programmer må du velge «avanserte» eller «custom» modus. For å bruke dette oppsettet må du fullføre hvert installasjons skritt nøye og velge bort alle forhånds valgte elementer.

Hvordan fjerne Advanced PC Fixer?

Advanced PC Fixer virus er ikke skadelig, så det er opp til deg om du vil la det være på datamaskinen din eller ikke. Det er ikke et godt tegn å bli avbrutt av sustem skannere og advarsler hver eneste dag, så hvis du finner disse advarslene urovekkende sørg for at du avinstallerer det.Hvis du ikke har lyst til å betale for programmet, fjern Advanced PC Fixer uten å nøle. For å fjerne dette manuelt følg stegende nedenfor. Sørg for at du følger dem nøye for å unngå eventuelle problemmer:

  1. Klikk på “Start” knappen;
  2. Gå til “Kontrollpanel”;
  3. Fin “Advanced PC Fixer” og velg “Avinstaller” funksjonen;
  4. Fullfør det ved å trykke på “OK”.

Etter du er ferdig med manuell Advanced PC Fixer fjerning, bør du også tenke på å skanne datamaskinen med et anerkjent anti-malware program, som Reimage eller Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner. Det vil sikre deg for at datamaskinen er helt fri fra PUPs og deres komponenter. 

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Om forfatteren

Alice Woods
Alice Woods

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Alice Woods
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-advanced-pc-fixer-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk