Fjerne Advanced Identity Protector - oppdateringer Mar 2021

av Alice Woods - - | Type: System verktøy

Advanced Identity Protector fjerningsguide

Hva er Advanced Identity Protector?

Advanced Identity Protector – falskt verktøy som prøver å villede ofre og svindle dem for penger

Advanced Identity Protector-programmet

Advanced Identity Protector er et svært tvilsomt program som kan anses som “potensielt uønsket”. Selv om utvikleren Systweak Software hevder at dette verktøyet i stor grad kan forbedre brukernes personvern og beskytte identiteten deres mens de surfer på nettet, må vi advare deg om at det allerede har blitt kategorisert som scareware. Dette er på grunn av at det forårsaker falske varsler, og deretter promoterer den lisensierte versjonen. Vi anbefaler at du fjerner Advanced Identity Protector.

Navn Advanced Identity Protector
Utvikler Systweak Software
Pris €24.95
Kategori Potensielt uønsket program
Hovedproblemer Tap av penger og personopplysninger
Eliminering For å avinstallere Advanced Identity Protector, kan du bruke ReimageIntego. Sørg for at du oppdaterer til fullversjonen før du skanner systemet

Programmet er også kjent som AdvancedIdentityProtector, og lover brukeren funksjoner som kan virke nyttige i forhold til nettsikkerhet:

 • skanne nettlesere, filer, e-poster og Windows-registre;
 • datakrypering og sletting;
 • fjerne spor av personopplysninger;
 • beskytter mot identitetstyveri.

Advance Identity Protector er tilgjengelig for nedlasting på den offisielle nettsiden. Det finnes i gratisversjon og betalt versjon. Utviklerne benytter imidlertid en ganske aggressiv strategi for å promotere programlisensen. Så snart det er installert, begynner det å levere irriterende popup-vinduer og annonser som tilbyr en oppgradering av programmet.

Hvis du installerer gratisversjonen av Advanced Identity Protection, vil du etter første systemskann oppdage at det kun fungerer som en skanner. Det kan dessuten vise overdrevne skanneresultater som advarer om flere titalls “identity traces.” Gratisprogrammet kan imidlertid ikke fikse disse problemene, og brukeren blir bedt om å kjøpe lisensen.

Dette tvilsomme sikkerhetsprogrammet har dessuten en telefontjeneste som skal hjelpe deg med å løse ulike problemer. Teknisk støtte prøver imidlertid kun å overtale deg til å kjøpe fullversjonen av programmet. Det anbefales derfor ikke at du ringer til dem.

Sikkerhetseksperter mener at det kan fungere som et scareware for å øke salget av programmet. Vi anbefaler at du sjekker datamaskinen med et vel ansett sikkerhetsprogram. Installer alle tilgjengelige oppdateringer og fjern alle tvilsomme programmer for å sørge for at identiteten din og systemet er beskyttet.

I stedet for å kjøpe lisensen, bør du altså fjerne Advanced Identity Protector fra datamaskinen. Du kan avinstallere det via kontrollpanelet. Du bør imidlertid også sjekke at det ikke har tatt med seg relaterte komponenter inn i systemet. De fleste PUP-er er i stand til å installere ekstraprogrammer.

Vi anbefaler på det sterkeste at du skanner systemet med ReimageIntego hvis du ikke er sikker på hvordan dette programmet kom inn i PC-en din. Det er mulig at programmet spres i programvarepakker. Det kan derfor ha kommet inn i systemet ved hjelp av et annet tvilsomt program. Derfor bør du velge automatisk fjerning av Advanced Identity Protector for å fjerne alle andre programmer som også har blitt installert uten ditt samtykke.

Advanced Identity Protector-skannAdvanced Identity Protector kan gi falske skanneresultater for å overbevise brukere om å kjøpe lisensen.

Direkte nedlasting er ikke den primære infiltreringsmetoden

Programmet er tilgjengelig på den offisielle nettsiden advancedidentityprotector.com. Direkte nedlasting er imidlertid ikke den primære metoden dette PUP-et infiltrerer systemet på. Utviklerne benytter bundling for å installere gratisskannere uoppdaget, og lure brukere til å kjøpe programlisensen.

Det kan komme inn i systemet sammen med freeware- eller shareware-programmer. Du bør derfor være forsiktig og oppmerksom når du laster ned gratisprogrammer fra nettet for å unngå installasjon av uønskede apper. Hvis du setter din lit til rask/standard installasjon, kan du ende opp med det såkalte Advanced Identity Protector-viruset uten å være klar over det.

For å unngå uønskede apper, eller til og med malware, må du benytte pålitelige nedlastingskilder og benytte avansert eller tilpasset installasjon. Hvis installasjonsprogrammet viser forhåndsvalgte tredjepartsoppføringer, må du velge bort alle disse.

Spesialister fra No Virus bemerker at riktig installasjon av freeware tar mindre tid enn fjerning av PUP-er. Husk dette når du installerer ny programvare. Hvis du har gjort en feil, bør du gå videre vil veiledningen for virusfjerning.

Slik fjerner du Advanced Identity Protector

Du kan fjerne Advanced Identity Protector manuelt ved å følge disse stegene:

 1. Klikk på Start og gå til Legg til/fjern programmer (eller Avinstaller et program).
 2. Finn programmet i listen over installerte programmer. Klikk på det og velg Avinstaller.

Programmet kan imidlertid ha opprettet registeroppføringer som også må fjernes. Det kan være farlig å foreta endringer i Windows-registeret, spesielt hvis du aldri har gjort det før. Derfor er det bedre å velge avansert fjerning av Advanced Identity Protector og bli kvitt alle programrelaterte filer med et antimalware-program.

Det ondsinnede programmet rettes originalt mot Windows OS. Det er imidlertid mulig å bli infisert også av Advanced Identity Protector for Mac. I slike tilfeller finner du detaljert elimineringsveiledning nedenfor.

Du kan reparere virusskade ved bruk av ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell Advanced Identity Protector fjerningsguide

Fjern Advanced Identity Protector fra Windows systemer

Denne veiledningen hjelper deg med å avinstallere Advanced Identity Protector. Du bør imidlertid også se etter andre mistenkelige programmer hvis dette programmet ble installert uten ditt samtykke. Du bør også sjekke installerte nettlesere for å sørge for at eventuelle tvilsomme tilleggsprogrammer ikke har blitt installerte samtidig.

 1. Klikk Start Control Panel Programs and Features (hvis du er en Windows XP bruker, klikk på Add/Remove Programs). Klikk 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er en 'Windows XP' bruker, klikk på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er en Windows 10 / Windows 8 bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når Quick Access Menu dukker opp, velg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er en 'Windows 10 / Windows 8' bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når 'Quick Access Menu' dukker opp, velg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstaller Advanced Identity Protector og relaterte programmer
  Så, se etter Advanced Identity Protector eller andre nylig installerte mistenksomme programmer.
 4. Avinstaller disse og klikk OK for å lagre endringer Høyreklikk på hver mistenkelige oppføring og velg 'Uninstall'

Fjern Advanced Identity Protector fra Mac OS X system

Det er uvanlig at dette programmet påvirker Mac OS X. Hvis du har funnet skanneresultater fra Advanced Identity Protector på skjermen, kan du imidlertid følge disse stegene for å bli kvitt programmet:

 1. Hvis du bruker OS X, klikk Go knappen øverst til høyre på skjermen og velg Applications. Klikk 'Go' og velg 'Applications'
 2. Vent til du ser Applications folderen og se etter Advanced Identity Protector eller andre mistenkelige programmer på den. Så, høyreklikk på alle slike oppføringer og velg Move to Trash. Klikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Move to Trash'

Fjern Advanced Identity Protector fra Microsoft Edge

Tilbakestill innstillingene for Microsoft Edge (metode 1):

 1. Kjør Microsoft Edge og klikk på More (tre prikker i øvre høyre hjørne av skjermen).
 2. Klikk på Settings for å vise flere alternativer.
 3. Så snart Settings-vinduet dukker opp klikker du på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå til innstillinger og velg 'Choose what to clear'
 4. Velg alt du ønsker å fjerne og klikk på Clear. Velg 'Clear'-knappen
 5. Deretter må du høyreklikke på Start-knappen (Windows-logo). Velg Task Manager. Åpne startmenyen og velg 'Task Manager'
 6. I Processes-fanen søker du etter Microsoft Edge.
 7. Høyreklikk på det og velg alternativet Go to details. Hvis du ikke kan se alternativet Go to details, klikker du på More details og gjentar foregående steg. Høyreklikk på 'Microsoft Edge' og velg 'Go to details' Velg 'More details' hvis alternativet 'Go to details' ikke vises
 8. Når Details-fanen vises finner du alle oppføringer som inneholder navnet Microsoft Edge. Høyreklikk på alle og velg End Task for å fjerne disse oppføringene. Finn Microsoft Edge-oppføringer og velg 'End Task'

Tilbakestille Microsoft Edge-nettleseren (metode 2):

Hvis metode 1 ikke fungerer må du benytte en avansert metode for å tilbakestille Edge.

 1. Merk: du må sikkerhetskopiere dataene dine før du bruker denne metoden.
 2. Finn denne mappen på datamaskinen din: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Velg alle oppføringer som er lagret på den og høyreklikk med musen. Velg alternativet Delete. Gå til Microsoft Edge-mappen på datamaskinen din, høyreklikk på alle oppføringer og klikk på 'Delete'
 4. Klikk på Start-knappen (Windows-logo) og angi window power i feltet Search my stuff.
 5. Høyreklikk på Windows PowerShell-oppføringen og velg Run as administrator. Finn Windows PowerShell, høyreklikk på det og velg 'Run as administrator'
 6. Som administrator: Når Windows PowerShell-vinduet vises limer du inn denne kommandolinjen etter PS C:\WINDOWS\system32> og klikker på enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og lim inn den påkrevde kommandoen og klikk på 'Enter'

Så snart disse stegene er fullførte, skal Advanced Identity Protector være fjernet fra Microsoft Edge-nettleseren din.

Fjern Advanced Identity Protector fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Mozilla Firefox, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Add-ons Extensions. Klikk på meny ikonet og velg 'Add-ons'
 2. Så, velg Advanced Identity Protector og andre tvilsomme plugins. Klikk Remove for å slette disse oppføringene Velg 'Extensions' og se etter ondsinnede oppføringer. Klikk 'Remove' og bli kvitt dem
 3. Tilbakestill Mozilla Firefox
  Klikk på Firefox menyen øverst til venstre og klikk på spørsmålstegn. Så, velg Troubleshooting Information. Klikk på meny ikonet og så på '?'. Velg 'Troubleshooting Information'
 4. Nå vill du se Reset Firefox to its default state beskjeden med Reset Firefox knappen Klikk på denne knappen mange ganger og fullfør sletting av Advanced Identity Protector. Klikk på 'Reset Firefox' knappen et par ganger

Tilbakestill Google Chrome

Slett ondsinnede utvidelser fra Google Chrome:

 1. Åpne menyen i Google Chrome (tre vertikale prikker øverst til høyre) og velg Flere verktøy Utvidelser.
 2. I det nye vinduet ser du alle installerte utvidelser. Avinstaller alle mistenkelige tilleggsprogrammer som kan være tilknyttet Advanced Identity Protector ved å klikke på Fjern. Tilbakestill Google Chrome

Slett nettleserdata og hurtigminnet i Chrome:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. Under Personvern og sikkerhet velger du Slett nettleserdata.
 3. Velg Nettleserlogg, Informasjonskapsler og andre nettstedsdata samt Bufrede bilder og filer
 4. Klikk på Slett data. Tilbakestill Google Chrome

Endre startside:

 1. Klikk på menyen og velg Innstillinger.
 2. Se etter mistenkelige sider som Advanced Identity Protector under Ved oppstart.
 3. Klikk på Åpne en bestemt side eller et sett med sider og klikk på de tre prikkene for å få tilgang til Fjern-alternativet.

Tilbakestill Google Chrome:

Hvis ingen av disse løsningene hjelper, kan du tilbakestille Google Chrome for å eliminere alle Advanced Identity Protector-komponenter:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. Under Innstillinger blar du nedover og klikker på Avanserte.
 3. Bla nedover til du finner Tilbakestill og rydd opp.
 4. Klikk på Tilbakestill innstillinger til standardverdiene.
 5. Bekreft ved å klikke på Tilbakestill innstillinger for å fullføre fjerning av Advanced Identity Protector. Tilbakestill Google Chrome

Fjern Advanced Identity Protector fra Safari

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Safari nettleser og klikk på Safari i menyen øverst til høyre på skjermen. Når du har gjort det, velg Preferences. Klikk på 'Safari' og velg 'Preferences'
 2. Så, velg Extensions og se etter Advanced Identity Protector eller andre mistenksomme oppføringer. Klikk på Uninstall knappen for å kvitte deg med dem. Gå til 'Extensions' og avinstaller ondsinnede programtillegg
 3. Tilbakestill Safari
  Åpne Safari leseren og klikk på Safari i meny seksjonen øverst til høyre på skjermen. Så, velg Reset Safari.... Klikk på 'Safari' og velg 'Reset Safari...'
 4. Nå vil du se et detaljert dialog vindu som er fyllt med tilbakestill alternativer. Alle disse alternativene blir vanligvis sjekket, men du kan spesifisere hvilke av dem du vil tilbakestille. Klikk på Reset knappen for å fullføre Advanced Identity Protector slettings prosess. Velg alle alternativer og klikk på 'Reset' knappen

Etter avinstallering av dette potensielt uønskede programmet (PUP) og fiksing av nettleserne dine, anbefaler vi at du skanner PC-systemet ditt med en vel ansett anti-spionvare. Dette hjelper deg med å bli kvitt Advanced Identity Protector registerspor og identifiserer dessuten relaterte parasitter og mulige malware-infeksjoner på datamaskinen din. For å gjøre dette kan du bruke våre mest populære malware-fjernere: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Anbefalt for deg

Velg riktig nettleser og øk sikkerheten med et VPN-verktøy

Det blir stadig viktigere å beskytte personvernet sitt på nettet, blant annet for å unngå lekkasje av personopplysninger og phishing-svindel. Et av de viktigste tiltakene er å legge til et ekstra sikkerhetslag ved å velge den sikreste og mest private nettleseren. Selv om nettlesere ikke gir komplett beskyttelse og sikkerhet, er noen av dem mye bedre ved sandboxing, HTTPS-oppgradering, aktiv innholdsblokkering, blokkering av sporere, beskyttelse mot phishing og lignende personvernrelaterte funksjoner.

Det er også mulig å legge til et ekstra beskyttelseslag og skape en helt anonym nettleseropplevelse ved hjelp av et Private Internet Access VPN. Denne programvaren omdirigerer trafikken via ulike servere, slik at IP-adressen og din geografiske posisjon skjules. Disse tjenestene har dessuten strenge retningslinjer mot loggføring, noe som betyr at ingen data blir loggført, lekket eller delt med tredjeparter. Kombinasjonen av en sikker nettleser og et VPN gir deg muligheten til å surfe sikkert på nettet uten å bli spionert på eller hacket av nettkriminelle.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Alice Woods
Alice Woods

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Alice Woods
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk