Alvorlighetsgrad:  
  (10/100)

Fjerne Addon Jet (Tutorial)

av Jake Doevan - - | Type: Adware

Addon Jet er et program som hevder å være i stand til å hjelpe databrukere med å tjene penger på nettleserutvideler, programtillegg, verktøylinjer og andre tillegg det sørger for. Dette programmet hevder at brukere kan tjene penger ved å legge til litt kode. Plattformen presenterer seg selv på følgende måte:

AddonJet monetizes your users by targeted Coupon ads, display ads, Contextual NewTab, Contextual Search, Video Ads, In-Text Ads and Data Analysis with full INDUSTRY COMPLIANCE.

Det hele virker fristende og profesjonelt. Addon Jet har imidlertid blitt spredt via buntede programvarepakker, kaprer brukeres datamaskiner og viser mengder av annonseinnhold. Slik oppførsel bør ikke godtas, og vi tipper det kommer til å irritere deg til døde. I denne artikkelen forklarer vi hva det reelle formålet til dette programmet er.

Addon Jet virus

Hvorfor bør du aldri klikke på disse annonsene?

Addon Jet er merket som et adware og et potensielt uønsket program (PUP). Det prøver imidlertid å presentere seg selv på en attraktiv måte. Utviklerne av denne programvaren sier følgende:

Vi yter bedre enn alle andre annonseselskaper fordi vi ikke benytter annonser fra tredjeparter som normalt sprer malware og dessuten er involvert i andre skadelige aktiviteter. Du oppnår en fantastisk fortjeneste hver dag.

“Addon Jet ads,” “Ads by Addon Jet” og lignende annonser er dessverre ofte sponset, noe som betyr at de er lenket til tredjeparts nettsider. Dette er grunnen til at vi ikke anbefaler at du klikker på slike annonser. Vi har selvfølgelig ingen rett til å hevde at hver enkelt av annonsene dette tillegget tilbyr er skadelige eller inneholder malware. Noen av annonsene kan imidlertid omdirigere deg til skadelige nettsider. Vær oppmerksom på at tredjeparts selskaper er uforutsigbare, så Addon Jet omdirigeringer kan lede deg til følgende nettkilder:

 1. Upopulære domener som tilhører sponsorene;
 2. Nettsider som inneholder malware og som er ansett for å være usikre.

Dersom du ikke ønsker å oppleve problemene som dette adware-programmet forårsaker anbefaler vi at du benytter et antispware-program og kjører et fullstendig systemskann. Vi anbefaler ReimageIntego, som er et vel ansett program for å oppdage og fjerne spyware og malware.

Addon Jet dataanalyse-tjeneste – hva er det?

Addon Jet driftes av Sierra Labs, som tilbyr brukerne en tjeneste for datanalyse. Selv om selskapet lover å beskytte brukerens personvern, virker det til at det innhentes informasjon som spørringer, besøkte nettsider, inntastet data, klikk, e-postadresse, IP-adresse, PC-ens geolokasjon, programvareinformasjon osv. Mange internetbrukere misliker å avsløre slik informasjon til tredjeparter ettersom dette kan føre til at de begynner å motta tonnevis av personlige og fristende annonser. Jo lengre du lar dette adware-programmet forbli installert på systemet, jo mer data lekkes til tredjeparter.

Hvordan kapres datamaskiner av Addon Jet?

Normalt kaprer dette programmet nettlesere (IE, Chrome, Firefox, Safari) i form av et tillegg. Selv om flesteparten av brukere ikke oppdager når og hvordan det klarer å komme inn på datamaskinen og legges til nettleserne, finnes det en måte for å oppdage og forhindre infiltrering. Dette adware-programmet spres normalt i en pakke med andre freeware-/shareware-programmer. For å finne ut hvorvidt du er i ferd med å installere en programvarepakke, må du velge avansert eller tilpasset installasjon og velge bort alle gratis ekstrakomponenter som foreslås for deg.

Vi ønsker å hjelpe deg med å fjerne denne PC-parasitten, så vi presenterer to alternativer for fjerning på neste side.

Hvordan fjerne denne potensielle trusselen?

For å fjerne Addon Jet-viruset må du finne det i Legg til/fjern programmer-listen og eliminere det derfra. Deretter bør du se nøye gjennom listen og prøve å finne ut hvorvidt flere ukjente programmer er blitt installerte sammen med Addon Jet. Vi tilbyr en detaljert veiledning for hvordan dette gjøres nedenfor denne artikkelen. Det finnes imildertid et annet alternativ for å fjerne Addon Jet-viruset. Du kan benytte en mer avansert teknikk, nemlig å kjøre et fullstendig skann med en anti-malware. Dette sikrer at alle datainfeksjoner fjernes.

Du kan reparere virusskade ved bruk av ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell Addon Jet fjerningsguide:

Fjern Addon Jet fra Windows systemer

 1. Klikk Start Control Panel Programs and Features (hvis du er en Windows XP bruker, klikk på Add/Remove Programs). Klikk 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er en 'Windows XP' bruker, klikk på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er en Windows 10 / Windows 8 bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når Quick Access Menu dukker opp, velg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er en 'Windows 10 / Windows 8' bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når 'Quick Access Menu' dukker opp, velg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstaller Addon Jet og relaterte programmer
  Så, se etter Addon Jet eller andre nylig installerte mistenksomme programmer.
 4. Avinstaller disse og klikk OK for å lagre endringer Høyreklikk på hver mistenkelige oppføring og velg 'Uninstall'

Fjern Addon Jet fra Mac OS X system

 1. Hvis du bruker OS X, klikk Go knappen øverst til høyre på skjermen og velg Applications. Klikk 'Go' og velg 'Applications'
 2. Vent til du ser Applications folderen og se etter Addon Jet eller andre mistenkelige programmer på den. Så, høyreklikk på alle slike oppføringer og velg Move to Trash. Klikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Move to Trash'

Fjern Addon Jet fra Internet Explorer (IE)

 1. Slett farlige tillegg
  Åpne Internet Explorer, klikk på verktøy ikonet (IE menyen) øverst til høyre i nettleseren og velg Manage Add-ons. Klikk på meny ikonet og velg 'Manage add-ons'
 2. Her vil du se Manage Add-ons vindu Så, se etter Addon Jet og andre mistenksomme plugins. Deaktiver disse oppføringene ved å klikke Disable. Høyreklikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Disable'
 3. Skift hjemmesiden din hvis den var forandret av virus
  Klikk på verktøy ikonet (meny) øverst til høyre i nettleseren og velg Internet Options. Bli på General fanen.
 4. Så, slett ondsinnet URL og gå til foretrukket domene navn. Klikk Apply for å lagre endringer Slett ondsinnet URL, gå til ditt foretrukne domene navn og klikk 'Apply' for å lagre endringer
 5. Tilbakestill Internet Explorer
  Klikk på verktøy ikonet (meny) igjen og velg Internet options. Gå til Advanced fanen
 6. Så, velg Reset
 7. Når du er i det nye vinduet, skjekk Delete personal settings og velg Reset igjen for å fullføre sletting av Addon Jet, Gå til 'Advanced' fanen og klikk på 'Reset' knappen. Velg 'Delete personal settings' og klikk på 'Reset' knappen igjen

Fjern Addon Jet fra Microsoft Edge

Tilbakestill innstillingene for Microsoft Edge (metode 1):

 1. Kjør Microsoft Edge og klikk på More (tre prikker i øvre høyre hjørne av skjermen).
 2. Klikk på Settings for å vise flere alternativer.
 3. Så snart Settings-vinduet dukker opp klikker du på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå til innstillinger og velg 'Choose what to clear'
 4. Velg alt du ønsker å fjerne og klikk på Clear. Velg 'Clear'-knappen
 5. Deretter må du høyreklikke på Start-knappen (Windows-logo). Velg Task Manager. Åpne startmenyen og velg 'Task Manager'
 6. I Processes-fanen søker du etter Microsoft Edge.
 7. Høyreklikk på det og velg alternativet Go to details. Hvis du ikke kan se alternativet Go to details, klikker du på More details og gjentar foregående steg. Høyreklikk på 'Microsoft Edge' og velg 'Go to details' Velg 'More details' hvis alternativet 'Go to details' ikke vises
 8. Når Details-fanen vises finner du alle oppføringer som inneholder navnet Microsoft Edge. Høyreklikk på alle og velg End Task for å fjerne disse oppføringene. Finn Microsoft Edge-oppføringer og velg 'End Task'

Tilbakestille Microsoft Edge-nettleseren (metode 2):

Hvis metode 1 ikke fungerer må du benytte en avansert metode for å tilbakestille Edge.

 1. Merk: du må sikkerhetskopiere dataene dine før du bruker denne metoden.
 2. Finn denne mappen på datamaskinen din: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Velg alle oppføringer som er lagret på den og høyreklikk med musen. Velg alternativet Delete. Gå til Microsoft Edge-mappen på datamaskinen din, høyreklikk på alle oppføringer og klikk på 'Delete'
 4. Klikk på Start-knappen (Windows-logo) og angi window power i feltet Search my stuff.
 5. Høyreklikk på Windows PowerShell-oppføringen og velg Run as administrator. Finn Windows PowerShell, høyreklikk på det og velg 'Run as administrator'
 6. Som administrator: Når Windows PowerShell-vinduet vises limer du inn denne kommandolinjen etter PS C:\WINDOWS\system32> og klikker på enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og lim inn den påkrevde kommandoen og klikk på 'Enter'

Så snart disse stegene er fullførte, skal Addon Jet være fjernet fra Microsoft Edge-nettleseren din.

Fjern Addon Jet fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Mozilla Firefox, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Add-ons Extensions. Klikk på meny ikonet og velg 'Add-ons'
 2. Så, velg Addon Jet og andre tvilsomme plugins. Klikk Remove for å slette disse oppføringene Velg 'Extensions' og se etter ondsinnede oppføringer. Klikk 'Remove' og bli kvitt dem
 3. Tilbakestill Mozilla Firefox
  Klikk på Firefox menyen øverst til venstre og klikk på spørsmålstegn. Så, velg Troubleshooting Information. Klikk på meny ikonet og så på '?'. Velg 'Troubleshooting Information'
 4. Nå vill du se Reset Firefox to its default state beskjeden med Reset Firefox knappen Klikk på denne knappen mange ganger og fullfør sletting av Addon Jet. Klikk på 'Reset Firefox' knappen et par ganger

Fjern Addon Jet fra Google Chrome

 1. Slett ondsinnede plugins
  Åpne Google Chrome, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Tools Extensions. Klikk på meny ikonet. Velg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Så, velg Addon Jet og andre ondsinnede plugins, velg papirkurv ikonet for å slette disse oppføringene Se etter ondsinnede oppføringer og slett hver av dem ved å klikke på papirkurv ikonet
 3. Klikk på meny ikonet igjen og velg Settings Manage Search engines under Search seksjonen. Så, i 'Settings', velg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., slett ondsinnede søkesider. Behold bare Google eller ditt foretrukne domene navn. Klikk 'X' for å slette ondsinnede URLer
 5. Tilbakestill Google Chrome
  Klikk på meny ikonet øverst til høyre i din Google Chrome og velg Settings.
 6. Scroll ned til slutten av siden og klikk på Reset browser settings. Så, i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klikk på den
 7. Klikk på Reset for å bekrefte denne handlingen og fullfør slettingen av Addon Jet. Klikk på 'Reset' knappen for å fullføre slettingen

Fjern Addon Jet fra Safari

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Safari nettleser og klikk på Safari i menyen øverst til høyre på skjermen. Når du har gjort det, velg Preferences. Klikk på 'Safari' og velg 'Preferences'
 2. Så, velg Extensions og se etter Addon Jet eller andre mistenksomme oppføringer. Klikk på Uninstall knappen for å kvitte deg med dem. Gå til 'Extensions' og avinstaller ondsinnede programtillegg
 3. Tilbakestill Safari
  Åpne Safari leseren og klikk på Safari i meny seksjonen øverst til høyre på skjermen. Så, velg Reset Safari.... Klikk på 'Safari' og velg 'Reset Safari...'
 4. Nå vil du se et detaljert dialog vindu som er fyllt med tilbakestill alternativer. Alle disse alternativene blir vanligvis sjekket, men du kan spesifisere hvilke av dem du vil tilbakestille. Klikk på Reset knappen for å fullføre Addon Jet slettings prosess. Velg alle alternativer og klikk på 'Reset' knappen

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-addon-jet.html
Veiledning for sletting på andre språk

Din mening om Addon Jet