Alvorlighetsgrad:  
  (7/100)

Fjerne AdChoices (Forbedrede instruksjoner) - Instruksjoner for fjerning

av Olivia Morelli - -   Ad Choices | Type: System verktøy

Hva er AdChoices?

AdChoices

AdChoices er IKKE et virus. Det er en legitim tjeneste som kan benyttes for interesse-basert annonsering. Det hjelper tredjeparter å vise ønsket innhold og promotere seg selv på denne måten. Dersom du ønsker å sjekke hva som sies om AdChoices-annonser på nettet vil du oppdage at de fleste PC-brukere prøver å bli kvitt disse kommersielle varslene.

Det virker som at den viktigste grunnen til at folk vil dette er at disse annonsene forstyrrer så snart brukere starter nettlesingen sin. Dessverre er de ikke de eneste å skylde på ettersom AdChoices-annonser kun dukker opp etter installasjon av tilknyttede nettlesertillegg på systemet. De kan dessuten overvåkes i henhold til behovene.

Spørsmål om AdChoices

Etter å ha klikket på AdChoices popup-varsler kan de omdirigere deg til sponsede nettsider. Det er på denne måten annonsesystemet fungerer. Det virker til at dette kan være skadelig ettersom AdChoices ikke tar ansvar for påliteligheten av disse sidene. Her er en setning fra bruksvilkårene:

ALL SUCH INFORMATION, PROGRAMS, PRODUCTS, SERVICES, AND MATERIALS ARE PROVIDED “AS IS” WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, INCLUDING, WITHOUT LIMITATION, ALL IMPLIED WARRANTIES AND CONDITIONS OF MERCHANTABILITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, TITLE, AND NON-INFRINGEMENT. CERTAIN AREAS OF THIS SITE INCLUDE CONTENT PROVIDED OR POSTED BY THIRD PARTIES. DAA (“DIGITAL ADVERTISING ALLIANCE“) IS NOT RESPONSIBLE FOR THIS CONTENT OR THE STATEMENTS OR REPRESENTATIVES CONTAINED THEREIN.

Akkurat som andre annonseringsprogrammer kan Adchoices innhente ulik informasjon. I henhold til personvernerklæringen kan dette være:

Personal information you knowingly choose to disclose to us such as your name, mailing address, and email address. You may provide this information when you make requests for information or assistance; Non-personal information including but not limited to browser type, IP address, operating system, the date and time of a visit, the pages visited on this Site, the time spent viewing the Site, and return visits to the Site; We may also collect aggregated information as you and others browse our Site.

Det er også hevdet at disse dataene kan overgis til tredjeparter.

AdChoices

Hvordan kan jeg begynne å se Adchoices-annonser?

Dersom du har kommet over annonser fra Adchoices mens du har besøkt favorittsidene dine (Youtube, Facebook, Google, etc.), bør du tenke over hvilke gratisprogrammer du har installert på datamaskinen din nylig.

Det kan være at du har brukt feil måte for installasjon av freeware- og sharewareprogrammer på datamaskinen din, noe som betyr at du har tillatt installasjon av kommersielle komponenter (nettlesertillegg, utvidelser, ekstraprogrammer, verktøylinjer osv).

For å få muligheten til å se alle ekstrakomponenter som skjuler seg i freeware-programmet, bør du velge Tilpasset eller Avansert installasjon. Du bør dessuten sørge for at du fjerner alle avkryssingene som hevder at du ønsker å installere nettlesertillegg, utvidelser, ekstraprogrammer, verktøylinjer og lignende komponenter.

Hvordan fjerne Adchoices-annonser?

For å fjerne AdChoices-annonser bør du avinstallere tilknyttede nettlesertillegg og utvidelser fra oppgavebehandleren og i alle nettleserne dine. Du kan gjøre dette ved hjelp av veiledningen som gis nedenfor. Etter å ha gjort dette bør du kjøre et fullstendig systemskann med en oppdatert antispionvare for å sørge for at datamaskinen din er helt trygg.

OFTE STILTE SPØRSMÅL (FAQ)

Spørsmål. I morges fant jeg overraskende nok ut at alle nettleserne mine er fulle av AdChoice-annonser. Jeg antar at jeg har kommet borti en slags PC-infeksjon og trenger nå deres hjelp ettersom disse annonsene gjør meg gal. Jeg har søkt etter hjelp og ikke funnet noe nyttig, bortsett fra flere YouTube-videoer om hvordan man fjerner AdChoices-annonser. Ingen av dem har imidlertid fungert. Kan dere være så snille å hjelpe meg?

Svar. Ja, dersom du oppdager annonser merket med “Ads by AdChoices” i nettleseren din, har du åpenbart installert en tilknyttet komponent på datamaskinen din. For å fjerne AdChoices bør du benytte veiledningen som gis nedenfor. Etter å ha gjort dette anbefaler vi at du skanner datamaskinen din med Stopzilla ettersom du på denne måten kan forsikre deg om at datamaskinen din er fullstendig sikker og fri for potensielt uønskede programmer, malware, restfiler og så videre. Lykke til!

Spørsmål. Jeg har også disse AdChoices-annonsene i min Firefox nettleser. Jeg har oppdatert alt som kan oppdateres, installert flere Malware fjerningsprogrammer og de kunne ikke finne noen av disse AdChoices-annonsene. Hva kan jeg gjøre for å bli kvitt dette irriterende programmet?

Svar. AdChoices er ikke et virus, så hvis du vil bli kvitt dette programmet bør du følge veiledningen som gis nedenfor.

Spørsmål. Hei. Jeg har et spørsmål relatert til nettannonser. Jeg blir av og til forvirret av dem. Jeg har nylig oppdaget at noen ord er understreket i Chrome, Opera og Firefox, og at det kommer opp en annonse når jeg holder musepekeren over dem. De fleste av disse er merket med “Ads by AdChoices”. Kan dere vennligst fortelle meg om disse indikerer en form for infeksjon, eller er dette normalt?

Svar. Hei. Svaret er enkelt – det er helt klart IKKE skadelig å se AdChoices-annonser, men dersom de plager deg bør du tenke over hvilke kommersielle programmer du nylig har installert på datamaskinen din. Den enkleste og mest pålitelige måten for å bli kvitt dette er å følge de manuelle retningslinjene for fjerning som gis nedenfor.

Spørsmål. Jeg har nylig lastet ned Java og Flash Player-oppdateringer. Det virker til at jeg har fått et virus fordi alle nettleserne mine har begynt å generere tonnevis av annonser fra AdChoices. Hva bør jeg gjøre for å stoppe dette?

Svar. Teknisk sett er ikke AdChoices et virus. Istedet er det et annonseringsverktøy som har en tendens til å forårsake ulike annonser. I dette tilfellet anbefaler vi at du følger den manuelle veiledningen for fjerning som gis nedenfor og fikse datamaskinen din.

Spørsmål. Jeg forstår ikke hva som feiler datamaskinen min eller meg siden annonser konstant vises på datamaskinen min. Denne gangen sliter jeg med AdChoices, men klarer ikke å bli kvitt det uansett hva jeg prøver. Vennligst hjelp!

Svar. Det er interessant hvilke handlinger du utførte for å fjerne AdChoice-annonser. Teknisk sett er ikke dette et virus, så du kan bruke veiledningen nedenfor.

Du kan reparere virusskade ved bruk av ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve Malwarebytes.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell AdChoices fjerningsguide:

Fjern AdChoices fra Windows systemer

 1. Klikk Start Control Panel Programs and Features (hvis du er en Windows XP bruker, klikk på Add/Remove Programs). Klikk 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er en 'Windows XP' bruker, klikk på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er en Windows 10 / Windows 8 bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når Quick Access Menu dukker opp, velg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er en 'Windows 10 / Windows 8' bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når 'Quick Access Menu' dukker opp, velg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstaller AdChoices og relaterte programmer
  Så, se etter AdChoices eller andre nylig installerte mistenksomme programmer.
 4. Avinstaller disse og klikk OK for å lagre endringer Høyreklikk på hver mistenkelige oppføring og velg 'Uninstall'

Fjern AdChoices fra Mac OS X system

 1. Hvis du bruker OS X, klikk Go knappen øverst til høyre på skjermen og velg Applications. Klikk 'Go' og velg 'Applications'
 2. Vent til du ser Applications folderen og se etter AdChoices eller andre mistenkelige programmer på den. Så, høyreklikk på alle slike oppføringer og velg Move to Trash. Klikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Move to Trash'

Fjern AdChoices fra Internet Explorer (IE)

 1. Slett farlige tillegg
  Åpne Internet Explorer, klikk på verktøy ikonet (IE menyen) øverst til høyre i nettleseren og velg Manage Add-ons. Klikk på meny ikonet og velg 'Manage add-ons'
 2. Her vil du se Manage Add-ons vindu Så, se etter AdChoices og andre mistenksomme plugins. Deaktiver disse oppføringene ved å klikke Disable. Høyreklikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Disable'
 3. Skift hjemmesiden din hvis den var forandret av virus
  Klikk på verktøy ikonet (meny) øverst til høyre i nettleseren og velg Internet Options. Bli på General fanen.
 4. Så, slett ondsinnet URL og gå til foretrukket domene navn. Klikk Apply for å lagre endringer Slett ondsinnet URL, gå til ditt foretrukne domene navn og klikk 'Apply' for å lagre endringer
 5. Tilbakestill Internet Explorer
  Klikk på verktøy ikonet (meny) igjen og velg Internet options. Gå til Advanced fanen
 6. Så, velg Reset
 7. Når du er i det nye vinduet, skjekk Delete personal settings og velg Reset igjen for å fullføre sletting av AdChoices, Gå til 'Advanced' fanen og klikk på 'Reset' knappen. Velg 'Delete personal settings' og klikk på 'Reset' knappen igjen

Fjern AdChoices fra Microsoft Edge

Tilbakestill innstillingene for Microsoft Edge (metode 1):

 1. Kjør Microsoft Edge og klikk på More (tre prikker i øvre høyre hjørne av skjermen).
 2. Klikk på Settings for å vise flere alternativer.
 3. Så snart Settings-vinduet dukker opp klikker du på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå til innstillinger og velg 'Choose what to clear'
 4. Velg alt du ønsker å fjerne og klikk på Clear. Velg 'Clear'-knappen
 5. Deretter må du høyreklikke på Start-knappen (Windows-logo). Velg Task Manager. Åpne startmenyen og velg 'Task Manager'
 6. I Processes-fanen søker du etter Microsoft Edge.
 7. Høyreklikk på det og velg alternativet Go to details. Hvis du ikke kan se alternativet Go to details, klikker du på More details og gjentar foregående steg. Høyreklikk på 'Microsoft Edge' og velg 'Go to details' Velg 'More details' hvis alternativet 'Go to details' ikke vises
 8. Når Details-fanen vises finner du alle oppføringer som inneholder navnet Microsoft Edge. Høyreklikk på alle og velg End Task for å fjerne disse oppføringene. Finn Microsoft Edge-oppføringer og velg 'End Task'

Tilbakestille Microsoft Edge-nettleseren (metode 2):

Hvis metode 1 ikke fungerer må du benytte en avansert metode for å tilbakestille Edge.

 1. Merk: du må sikkerhetskopiere dataene dine før du bruker denne metoden.
 2. Finn denne mappen på datamaskinen din: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Velg alle oppføringer som er lagret på den og høyreklikk med musen. Velg alternativet Delete. Gå til Microsoft Edge-mappen på datamaskinen din, høyreklikk på alle oppføringer og klikk på 'Delete'
 4. Klikk på Start-knappen (Windows-logo) og angi window power i feltet Search my stuff.
 5. Høyreklikk på Windows PowerShell-oppføringen og velg Run as administrator. Finn Windows PowerShell, høyreklikk på det og velg 'Run as administrator'
 6. Som administrator: Når Windows PowerShell-vinduet vises limer du inn denne kommandolinjen etter PS C:\WINDOWS\system32> og klikker på enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og lim inn den påkrevde kommandoen og klikk på 'Enter'

Så snart disse stegene er fullførte, skal AdChoices være fjernet fra Microsoft Edge-nettleseren din.

Fjern AdChoices fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Mozilla Firefox, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Add-ons Extensions. Klikk på meny ikonet og velg 'Add-ons'
 2. Så, velg AdChoices og andre tvilsomme plugins. Klikk Remove for å slette disse oppføringene Velg 'Extensions' og se etter ondsinnede oppføringer. Klikk 'Remove' og bli kvitt dem
 3. Tilbakestill Mozilla Firefox
  Klikk på Firefox menyen øverst til venstre og klikk på spørsmålstegn. Så, velg Troubleshooting Information. Klikk på meny ikonet og så på '?'. Velg 'Troubleshooting Information'
 4. Nå vill du se Reset Firefox to its default state beskjeden med Reset Firefox knappen Klikk på denne knappen mange ganger og fullfør sletting av AdChoices. Klikk på 'Reset Firefox' knappen et par ganger

Fjern AdChoices fra Google Chrome

 1. Slett ondsinnede plugins
  Åpne Google Chrome, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Tools Extensions. Klikk på meny ikonet. Velg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Så, velg AdChoices og andre ondsinnede plugins, velg papirkurv ikonet for å slette disse oppføringene Se etter ondsinnede oppføringer og slett hver av dem ved å klikke på papirkurv ikonet
 3. Klikk på meny ikonet igjen og velg Settings Manage Search engines under Search seksjonen. Så, i 'Settings', velg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., slett ondsinnede søkesider. Behold bare Google eller ditt foretrukne domene navn. Klikk 'X' for å slette ondsinnede URLer
 5. Tilbakestill Google Chrome
  Klikk på meny ikonet øverst til høyre i din Google Chrome og velg Settings.
 6. Scroll ned til slutten av siden og klikk på Reset browser settings. Så, i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klikk på den
 7. Klikk på Reset for å bekrefte denne handlingen og fullfør slettingen av AdChoices. Klikk på 'Reset' knappen for å fullføre slettingen

Fjern AdChoices fra Safari

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Safari nettleser og klikk på Safari i menyen øverst til høyre på skjermen. Når du har gjort det, velg Preferences. Klikk på 'Safari' og velg 'Preferences'
 2. Så, velg Extensions og se etter AdChoices eller andre mistenksomme oppføringer. Klikk på Uninstall knappen for å kvitte deg med dem. Gå til 'Extensions' og avinstaller ondsinnede programtillegg
 3. Tilbakestill Safari
  Åpne Safari leseren og klikk på Safari i meny seksjonen øverst til høyre på skjermen. Så, velg Reset Safari.... Klikk på 'Safari' og velg 'Reset Safari...'
 4. Nå vil du se et detaljert dialog vindu som er fyllt med tilbakestill alternativer. Alle disse alternativene blir vanligvis sjekket, men du kan spesifisere hvilke av dem du vil tilbakestille. Klikk på Reset knappen for å fullføre AdChoices slettings prosess. Velg alle alternativer og klikk på 'Reset' knappen

Velg riktig nettleser og øk sikkerheten med et VPN-verktøy

Det blir stadig viktigere å beskytte personvernet sitt på nettet, blant annet for å unngå lekkasje av personopplysninger og phishing-svindel. Et av de viktigste tiltakene er å legge til et ekstra sikkerhetslag ved å velge den sikreste og mest private nettleseren. Selv om nettlesere ikke gir komplett beskyttelse og sikkerhet, er noen av dem mye bedre ved sandboxing, HTTPS-oppgradering, aktiv innholdsblokkering, blokkering av sporere, beskyttelse mot phishing og lignende personvernrelaterte funksjoner.

Det er også mulig å legge til et ekstra beskyttelseslag og skape en helt anonym nettleseropplevelse ved hjelp av et Private Internet Access VPN. Denne programvaren omdirigerer trafikken via ulike servere, slik at IP-adressen og din geografiske posisjon skjules. Disse tjenestene har dessuten strenge retningslinjer mot loggføring, noe som betyr at ingen data blir loggført, lekket eller delt med tredjeparter. Kombinasjonen av en sikker nettleser og et VPN gir deg muligheten til å surfe sikkert på nettet uten å bli spionert på eller hacket av nettkriminelle.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Olivia Morelli
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-adchoices.html
Veiledning for sletting på andre språk

Din mening om AdChoices