Alvorlighetsgrad:  
  (99/100)

Fjern .abc File Extension-virus (Veiledning for fjerning)

av Julie Splinters - - | Type: Stjele programmer

Hva er de viktigste kjente fakta om .abc File Extension-virus?

Det viktigste angående .abc File Extension-viruset er at det kommer fra en ransomware-familie kalt TeslaCrypt. Dersom denne trusselen klarer å komme inn i systemet og aktivere seg selv begynner det å lete etter de mest brukte filene på offerets datamaskin. Deretter krypterer det disse filene. Normalt “låses” filene ved hjelp av krypteringsalgoritmen RSA-2048, så det er ikke mulig å gjette koden som trengs for å dektryptere de infiserte filene. Programmet viser dessuten en advarsel som ber offeret om å betale en løsesum i bytte mot gjenoppretting av disse filene. Ville du vurdert å betale 0,7 BTC (tilsvarende nesten $300) for å få den nødvendige dektypteringsnøkkelen? Dersom svaret ditt er “Nei”, hva hvis .abc File Extension-viruset er i stand til å kryptere forretningsdokumenter, bilder, videoer, musikkfiler og lignende data uten å be om tillatelse? Ville du overlevd tap av slike filer?

For å sørge for en mulighet til å gjenvinne filene dine må du sikkerhetskopiere dataene dine så ofte du kan. Du bør ta jevnlige kopier av filene dine og lagre dem på en bærbar harddisk eller i Dropbox. Du bør dessuten beskytte datamaskinen din for å forhindre infiltrering av dette malware-programmet. For å gjøre dette bør du installere en pålitelig antispyware og holde den oppdatert. Mer informasjon om forhindring og fjerning av .abc File Extension-viruset er tilgjengelig i etterfølgende avsnitt. Vennligst vær forsiktig med dette ransomware-programmet ettersom det kan føre til alvorlige problemer. Dersom du tror du allerede er infisert bør du koble datamaskinen fra nettet. Deretter bør du skanne den med en pålitelig antispyware. Vi anbefaler at du bruker Reimage Reimage Cleaner Intego for å fjerne .abc File Extension ransomware.

The example of .abc File Extension virus note

Hvordan spres viruset?

Ifølge sikkerhetseksperter kan du forhindre dette og andre ransomware-programmer ved å installere et pålitelig antispyware-program på datamaskinen din. Vi ønsker imidlertid å påpeke det faktum at slike virus av og til kan infiltrere datamaskinen umerket. For å forhindre dette må du være forsiktig mens du surfer på nettet ettersom det finnes hundrevis av infiserte programmer som spres rundt. Den mest populære metoden for å spre .abc File Extension-viruset er søppelpost. Vær oppmerksom på at du kan bli lurt til å laste ned et infisert e-postvedlegg som brukes for å spre denne trusselen. Folk blir som regel lurt til å tro at de har å gjøre med en statlig myndighet som prøver å informere dem om en spesialleveranse, saldo, godkjent rabatt eller lignende. Vi bør dessuten advare deg om villedende annonser som også er del av distribusjonen av randomware-programmet .abc File Extension. Flesteparten av disse rapporterer om behov for å oppdatere Java, Flash Player, FLV Player eller lignende. Vennligst IKKE installer dem ettersom de er FALSKE! Den mest pålitelige måten å oppdatere programmer på er å besøke den offisielle nettsiden og sjekke hva som tilbys der.

Fjerning av .abc File Extension-virus

Vi anbefaler på det sterkeste at du ikke kaster bort tiden din på slike virus fordi de kun er ute etter én ting – å lure ofrene til å betale løsesummen. Det er imidlertid ingen som kan garantere at en slik betaling gir deg nøkkelen du trenger for å dekryptere filene. For å forhindre tap av penger og for å gjenopprette filene dine kan du prøve veiledningen som gis nedenfor. Vi anbefaler IKKE at du ser etter ondsinnede filer som tilhører .abc File Extension-viruset manuelt, ettersom dette kan føre til ytterligere dataproblemer. Du bør overlate denne jobben til en pålitelig antispyware. For å dektyptere de infiserte filene dine kan du prøve følgende verktøy: R-Studio, Photorec eller Kaspersky.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell .abc File Extension fjerningsguide for virus:

Fjern .abc File Extension ved hjelp av Safe Mode with Networking

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Safe Mode with Networking fra listen Velg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Fjerne .abc File Extension

  Logg inn på den infiserte kontoen og start nettleseren. Last ned Reimage Reimage Cleaner Intego eller et annet legitimt antispionvare-program. Oppdater det før du kjører et fullstendig systemskann og fjerner ondsinnede filer som tilhører ransomware-programmet og fullfør fjerning av .abc File Extension.

Dersom ransomware-programmet blokkerer Safe Mode with Networking, kan du prøve følgende metode.

Fjern .abc File Extension ved hjelp av System Restore

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Command Prompt fra listen Velg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Gjenopprett systemfilene og innstillingene
  1. Så snart Command Prompt-vinduet dukker opp, angir du cd restore og klikker Enter. Skriv inn 'cd restore' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  2. Skriv inn rstrui.exe og trykk Enter igjen.. Skriv inn 'rstrui.exe' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  3. Når et nytt vindu dukker opp, klikker du Next og velger et gjennopprettingspunkt før infiltreringen av .abc File Extension. Etter å ha gjort dette, klikker du på Next. Når 'System Restore'-vinduet dukker opp, velger du 'Next' Velg gjenopprettingspunktet ditt og klikk 'Next'
  4. Klikk Yes for å starte systemgjenoppretting. Klikk 'Yes' og start systemgjenoppretting
  Så snart du gjenoppretter systemet til en tidligere dato, bør du laste ned og skanne datamaskinen med Reimage Reimage Cleaner Intego og sørge for at fjerning av .abc File Extension er fullført.

Til slutt bør du alltid tenke på beskyttelse mot crypto-ransomware. For å beskytte datamaskinen din mot .abc File Extension og annet ransomware bør du benytte en vel ansett anti-spionvare, som Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Databrukere kan oppleve tap av dokumenter og andre problemer på grunn av nettinfeksjoner. Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser.

Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet. Sørg for å gjøre det til en vane å ta daglige eller ukentlige sikkerhetskopier.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Julie Splinters
Julie Splinters - Spesialist på fjerning av malware

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Julie Splinters
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-abc-file-extension-virus.html
Veiledning for sletting på andre språk

Din mening om .abc File Extension virus