Alvorlighetsgrad:  
  (99/100)

Fjern .aaa File Extension-virus (Gratisinstruksjoner)

av Jake Doevan - - | Type: Stjele programmer

.aaa File Extension-viruset er et ondsinnet ransomware som kan ødelegge dine personlige filer PERMANENT. Du er påvirket av dette ransomware-programmet dersom:

 • Datamaskinen din er treg;
 • Du ikke kan åpne dine personlige filer;
 • Filnavnene er endret, og har nå en .aaa-endelse.

Hvordan har .aaa File Extension-viruset infisert datamaskinen min?

Først og fremst bør du vite at dette viruset kategoriseres som et ransomware. Det er et ondsinnet virus som normalt distribueres via infisert e-post. Du kan unngå å installere dette viruset ved å slette mistenkelige e-poster fra innboksen din. Du bør aldri åpne e-poster som kommer fra ukjente sendere. Du bør dessuten ALDRI utforske søppelpost. Ransomware kan også spres på andre måter, for eksempel via infiserte lenker på nettsider med høy risiko eller via infiserte programvarepakker. For å unngå installasjon av denne ondsinnede datatrusselen bør du ikke klikke på mistenkelige lenker eller usikre nettsider. For å unngå å installere det sammen med andre programmer bør du dessuten velge avansert eller tilpasset installasjon. Etter å ha valgt et av disse alternativene må du velge bort mistenkelige forslag om installasjon av valgfrie gratis og «anbefalte» programmer.

.aaa File Extension infection

Hvordan fungerer dette ransomware-programmet?

.aaa File Extension-viruset er en versjon av Cryptowall 3.0-viruset. Det er en kraftig programvare som er i stand til å kryptere filene dine via krypteringsmetoden RSA-2048. Når dette viruset angriper datamaskinen din finner det og låser alle personlige filer inkludert:

.doc, .docm, .docx, .cdr, .cer, .cr2, .crt, .crw, .dbf, .dcr, .der, .dng,.dwg, .dxf, .dxg, .eps, .erf, .indd, .jpe, .jpg, .mrw, .nef, .nrw, .odm, .odp, .ods, .odt, .p12, .p7b, .p7c, .pdd, .pem, .pfx, .ppt, .pptm, .pptx, .psd, .pst, .ptx, .raw, .r3d, .raf, .rtf, .rwl, .srf, .srw, .wb2, .wpd, .xls, .xlsm, .xlsx, .wps, .xlk, og mange andre.

Så snart viruset infiserer disse filene mister du tilgang til dem. Du vil ikke kunne åpne dem, se på dem eller bruke dem. Viruset legger dessuten igjen en melding i alle mapper som inneholder infiserte filer. Disse meldingene kan være navngitt som:

HELP_YOUR_FILES.TXT

HELP_YOUR_FILES.PNG

HELP_YOUR_FILES.HTML

Meldingen inneholder en forklaring på hva du må gjøre for å få tilbake filene dine. Utviklerne av denne nett-trusselen ber deg om å betale en løsesum for å få tilbake tilgangen til filene dine; de lover å gi deg en dekrypteringsnøkkel rett etter at du har betalt et visst pengebeløp.

Ikke la nettkriminelle stjele dataene dine OG pengene dine fra deg. Sikkerhetseksperter sier at du ikke bør støtte nettkriminelle, spesielt siden det ikke finnes noen garanti for at de kommer til å gi deg dekrypteringsnøkkelen. Vi anbefaler at du fjerner dette viruset så snart som mulig. Du kan gjøre dette med et antimalware-program, for eksempel Reimage. Du har også muligheten til å fjerne .aaa File Extension ransomware manuelt (ikke anbefalt for uerfarne PC-brukere). Du finner en manuell veiledning for fjerning på neste side.

Hvordan avinstallere .aaa Extension-viruset?

.aaa File Extension-viruset er en alvorlig datatrussel. Det er ikke overraskende at det krever tid og innsats å fjerne det manuelt. Dersom du har den minste mistanke om at du ikke er erfaren nok til å slette denne trusselen på egenhånd bør du ikke engang prøve å gjøre det. Vi anbefaler at du installerer og bruker et profesjonelt malware-verktøy for å fjerne denne trusselen automatisk. Dersom du er bestemt på å håndtere dette viruset selv kan du følge fjerningsveiledningen som 2spyware-teamet tilbyr nedenfor:

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Manuell .aaa File Extension fjerningsguide for virus:

Fjern .aaa File Extension ved hjelp av Safe Mode with Networking

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Safe Mode with Networking fra listen Velg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Fjerne .aaa File Extension

  Logg inn på den infiserte kontoen og start nettleseren. Last ned Reimage eller et annet legitimt antispionvare-program. Oppdater det før du kjører et fullstendig systemskann og fjerner ondsinnede filer som tilhører ransomware-programmet og fullfør fjerning av .aaa File Extension.

Dersom ransomware-programmet blokkerer Safe Mode with Networking, kan du prøve følgende metode.

Fjern .aaa File Extension ved hjelp av System Restore

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Command Prompt fra listen Velg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Gjenopprett systemfilene og innstillingene
  1. Så snart Command Prompt-vinduet dukker opp, angir du cd restore og klikker Enter. Skriv inn 'cd restore' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  2. Skriv inn rstrui.exe og trykk Enter igjen.. Skriv inn 'rstrui.exe' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  3. Når et nytt vindu dukker opp, klikker du Next og velger et gjennopprettingspunkt før infiltreringen av .aaa File Extension. Etter å ha gjort dette, klikker du på Next. Når 'System Restore'-vinduet dukker opp, velger du 'Next' Velg gjenopprettingspunktet ditt og klikk 'Next'
  4. Klikk Yes for å starte systemgjenoppretting. Klikk 'Yes' og start systemgjenoppretting
  Så snart du gjenoppretter systemet til en tidligere dato, bør du laste ned og skanne datamaskinen med Reimage og sørge for at fjerning av .aaa File Extension er fullført.

Til slutt bør du alltid tenke på beskyttelse mot crypto-ransomware. For å beskytte datamaskinen din mot .aaa File Extension og annet ransomware bør du benytte en vel ansett anti-spionvare, som Reimage, SpyHunterCombo Cleaner eller Malwarebytes Malwarebytes.

Om forfatteren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-aaa-file-extension-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk