Alvorlighetsgrad:  
  (96/100)

Fjerne A-Secure 2015

av Jake Doevan - - | Type: Spyware

Hva er A-Secure 2015?

A-Secure 2015 er et falskt sikkerhetsprogram som tilhører en kjent familie kalt Braviax/FakeRean. Det later som at det er et pålitelig og legitimt sikkerhetsverktøy og det ser virkelig overbevisende ut. Så snart det er inne i systemet påstår det at det sjekker datamaskinen for infeksjoner. Det viser hvordan det sjekker alle diskene og andre deler av systemet og returnerer deretter skanneresultatene. Disse resultatene er selvfølgelig falske og må aldri stoles på. Dersom A-Secure 2015-viruset nettopp har begynt å vise deg advarsler som rapporterer om titalls eller hundretalls ulike virus bør du ALDRI tro på disse meldingene fordi dette programmet prøver å overbevise deg om at datamaskinen din er utsatt for malware og at du må kjøpe den lisensierte versjonen. Dersom du ikke ønsker å tape pengene dine og avsløre sensitive opplysninger til nettkriminelle bør du ikke engang vurdere dette. Dersom du allerede har blitt overbevist om at datamaskinen din er infisert bør du heller sjekke den med et pålitelig antispionvare- eller antivirusprogram. Dette hjelper deg med å se hva det virkelige viruset er. Dersom du allerede har kjøpt lisensen til A-Secure 2015 bør du være veldig forsiktig ettersom viruset fremdeles skjuler seg på datamaskinen din selv om det har sluttet å vise falske advarsler. Dette kan enkelt resultere i infiltrering av andre mistenkelige programmer. Derfor bør du ikke vente lenger og skanne datamaskinen din med Reimage for å fjerne filer og andre ondsinnede komponenter fra A-Secure 2015.

Hvordan kan A-Secure 2015 infisere datamaskinen min?

Dersom du aldri har vært borti en falsk anti-spionvare før bør du vite at de spres ved hjelp av en urettferdig metode og aldri ber om tillatelse når de prøver å komme inn i systemet. Dersom du ønsker å unngå infiltrering av slike programmer bør du derfor benytte sikker nettlesing. I de fleste tilfeller spres dette programmet gjennom falske advarsler som kan dukke opp på enten lovlige eller ulovlige nettsider. Disse gir falske rapporter om virus og tilbyr å skanne datamaskinen kostnadsfritt. I tillegg kan dessuten A-Secure 2015 komme inn i PC-en etter at du har klikket på falske meldinger som tilbyr deg å oppdatere Java, Flash Player, nettleseren din eller andre programmer. Vær oppmerksom på at nettbaserte skannere ikke eksisterer i det hele tatt, og at nesten alle meldinger som tilbyr Flash-oppdateringer er falske. Dersom du har blitt varslet om utdatert programvare mens du har vært på nettet, bør du ignorere dette og installere oppdateringer fra den offisielle nettsiden av den aktuelle programvaren. Til slutt bør du unngå søppelpost fordi dette er en annen velkjent metode som brukes for å spre ondsinnede programmer som A-Secure 2015. Dersom du allerede har blitt lurt til å installere det bør du ignorere slike og lignende advarsler:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

I tillegg bør du ignorere skannerne til A-Secure 2015 og ALDRI kjøpe lisensen ettersom du bare mister pengene dine på denne måten. Dersom du allerede har oppdaget falske advarsler bør du ikke kaste bort tiden din og følge instruksjonene som gis nedenfor for å fjerne dette programmet.

Hvordan fjerne A-Secure 2015-virus?

A-Secure 2015 et en falsk anti-spionvare som prøver å skremme folk og stjele pengene deres. Derfor bør du foreta nødvendige handlinger så snart du oppdager falske advarsler på dataskjermen din. For å gjøre dette bør du velge AUTOMATISK FJERNING som kun krever at du laster ned en vel ansett anti-spionvare, oppdaterer den og kjører et fullstendig systemskann. Dersom du trenger en detaljert forklaring på hvordan du gjør dette, kan du lese denne veiledningen. Når du prøver å fjerne A-Secure 2015, anbefaler vi at du bruker Reimage og SpyHunterCombo Cleaner fordi disse enkelt kan oppdage alle skjulte komponenter som tilhører denne og andre nett-trusler.

VIKTIG! A-Secure 2015 kan prøve å blokkere installasjon og aktivitet fra legitime sikkerhetsprogrammer, inkludert SpyHunter og StopZilla. Dersom du ikke kan laste ned eller kjøre noen av disse, kan du prøve følgende alternativer:

1. BRUK SYSTEMGJENOPPRETTING TIL Å DEAKTIVERE VIRUSET:

 1. Klikk Start -> Alle Programmer -> Tilbehør -> Systemverktøy -> Systemgjenoppretting.
 2. Velg Gjenopprett datamaskinen min til et tidligere punkt og klikk Neste.
 3. Velg datoen til gjenopprettingspunktet du ønsker å benytte og klikk Neste.
 4. Vent til PC-en din starter på nytt og klikk OK i Gjenoppretting fullført-vinduet.
 5. Last ned Reimage og kjør et fullstendig systemskann etter å ha oppdatert det.

Dersom du bruker Windows 8, kan du følge disse stegene:

 1. Gå til startskjermen og tast inn gjenopprettingspunkt i søkeboksen.
 2. Klikk på Innstillinger -> Opprett et gjennopprettingspunkt.
 3. I Systembeskyttelse velger du Systemgjenoppretting.
 4. Klikk Neste-knappen for å se gjenopprettingspunktene dine og venstreklikk på oppføringen du trenger.
 5. Deretter velger du Skann etter påvirkede programmet -> Lukk -> Neste -> Fullfør.
 6. Så snart PC-en starter på nytt, laster du ned Reimage og kjører et fullstendig systemskann.

2. OMSTART TIL SIKKERHETSMODUS MED NETTVERKSTJENESTE

 1. Start datamaskinen på nytt.
 2. Så snart datamaskinen blir aktiv trykker du kontinuerlig på F8-tasten til du ser skjermen for Avanserte alternativer.
 3. Velg Sikkerhetsmodus med Nettverkstjeneste (for å gjøre det benytter du piltastene) og klikker deretter på Enter.
 4. Logg inn med samme bruker som du har i normal Windows-modus.
 5. Høyreklikk på IE eller en annen nettleser og velg Kjør som eller Kjør som administrator. Angi administratorpassordet ditt (hvis dette kreves).
 6. Angi denne lenken i adressefeltet: https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe og last ned programmet til skrivebordet ditt. Kjør det for å fjerne ondsinnede filer.

3. OPPRETT EN GJESTEKONTO FOR Å SKANNE DATAMASKINEN:

Dersom du har en annen brukerkonto (gjest) kan du prøve å kjøre et fullstendig systemskann fra denne. Du trenger bare å logge inn og laste ned Reimage for å gjøre dette. Du kan aktivere gjestekontoen ved hjelp av følgende steg:

 1. Klikk Start -> Innstillinger -> Kontrollpanel og velg Brukerkontoer.
 2. Etter at et nytt vindu dukker opp klikker du på Gjest -> Slå på gjestekonto.
 3. Vent til datamaskinen starter på nytt og du ser innloggingsskjermen til Windows.
 4. Velg Gjestekonto for å laste ned vår anbefalte anti-spionvare.

4. BRUK EN ANNEN PC FOR Å LASTE NED ANTI-SPIONVARE

 1. Bruk en annen datamaskin som ikke er infisert av dette viruset og last ned Reimage eller SpyHunterCombo Cleaner.
 2. Etter å ha fullført denne prosessen overfører du programmet til CD/DVD, eksterndisk eller USB-disk.
 3. I mellomtiden avslutter du alle ondsinnede prosesser på den infiserte datamaskinen. For å gjøre dette kan du benytte denne veiledningen.
 4. Koble enheten du har valgt til den infiserte datamaskinen og kjør programmet.

5. BLOKKERE A-Secure 2015 FØR ET SKANN:

 1. La A-Secure 2015 starte jobben og fullføre det falske systemskannet.
 2. Klikk på Tillat ubeskyttet og fjern alle advarslene.
 3. Åpne utforsker (klikk Start -> Dokumenter) og angi %AppData% i lokasjonsfeltet. Klikk enter.
 4. Angi et nytt navn.
 5. Start datamaskinen på nytt og angi denne lenken i adressefeltet: http://viruset.no/download/hunter.exe
 6. Last ned SpyHunter og fjern ondsinnede filer som tilhører A-Secure 2015.
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
A-Secure 2015 skjermbilde
A-Secure 2015 skjermbilde

Om forfatteren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-a-secure-2015.html

Veiledning for sletting på andre språk